Și avem nevoie..

Liniște profundă. Cerul de cerneală e parcă mai negru decât de obicei, iar stelele nu contenesc să-l certe pentru asta. Sunt o puzderie de stele sclipitoare pe bolta infinită, care se grupează în constelații și care provoacă o stare de visare nocturnă. Luna duce dorul soarelui, stelele plâng după norișorii pufoși ce-și fac veacul în timpul zilei, iar oamenii se gândesc nostalgici la trecut. Fiecare cu doleanțele lor, nepăsându-le de ale celorlați.

Există un anumit moment în care toți visează cu ochii deschiși. Luna. Stelele. Oamenii. Și, astfel, lumea devine o uriașă listă de dorințe neplinite, sau în curs de împlinire. Și-i tare frumos, pentru că visul implică speranța, iar noi de asta avem nevoie. De un strop de încredere. De un mic zâmbet pe chipurile încruntate. De un părinte care-și învață copilul de 6 ani să se închine. De un străin care mângâie un câine abandonat. Un pahar de apă peste o floare însetată. Un „mulțumesc” spus din instinct. De mirosul florilor de primăvară ce asaltează parcurile. De lopățica plină cu nisip și chicoteala celor mici. Doi bătrâni ce se țin de mână. Trei frați care se îmbrățișează. Patru pupici pe obraz. Cinci crini albi. Un sărut pe frunte, care valorează cât un infinit de vorbe.

Și mai avem nevoie de iubire.  De clipe senine. De zorii zilei în care te trezești zâmbind. De Dumnezeu și pace sufletească. De clipe de contemplare a stelelor, a cerului și a nopții. De oameni care fac asta și care sunt mereu împăcați cu ce au trăit și vor trăi în continuare.

….

Faceți ca fiecare zi să fie memorabilă! Învățați din trecut, dar trăiți în prezent! Și zâmbiți mai des!

O zi frumoasă tuturor!

Smiling Miss.

Reclame

14 gânduri despre &8222;Și avem nevoie..&8221;

   • Cu plăcere. Dacă se mai întîmplă să găseşti comentarii lungi al căror text pare a nu avea nici o legătură cu articolul, ia o frază mai semnificativă din text şi fă o căutare pe web – de obicei apare sursa originală şi îţi dai seama dacă e un „scam”. De data asta, întîmplarea a făcut să cunosc textul şi referirile din el, mi s-a aprins imediat beculeţul roşu.

    Ideea scammerilor este să preia texte mai ‘elaborate’ şi să stîrnească interesul bloggerilor şi comentatorilor, făcîndu-i să le viziteze pagina pe care o lasă în datele de logare. Acolo fie e reclamă la ceva, fie vizitatorii se „căptuşesc” cu vreun virus.

    Asta e tot, seara bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s