Recomandare de film(1)

Am șters deja de trei ori cele câteva rânduri pe care le scrisesem despre acest film, pentru că nu mi s-au părut suficient de bune. Nu știu cum să-l prezint și sunt sigură că nu am talent prea mare la asta. Sunt emoționată, pentru că-mi doresc foarte mult să vedeți acest film și nu cred că-mi pot găsi cuvintele potrivite pentru a vă convinge.

Să încep prin a spune: atenție celor sensibili!(o să plângeți cu siguranță)

Celor mai puțin sensibili le spun: o să vă țină cu sufletul la gură! Și nu, nu este de dragoste, nu e un film siropos cu o Ea și un El nebuni de iubire. Deci nu trebuie să vă luați șervețelele și sentimentalismul cu voi. Așezați-vă totuși confortabil cu o pungă de popcorn în față(pe care oricum nu o să o mâncați integral, pentru că o să fiți prea atenți la acțiune) și relaxați-vă.

În puține cuvinte, filmul redă drama unei familii care, fiind în vacanță în Thailanda, este spulberată(la figurat…dar și la propriu) de valurile unui tsunami. În mai multe cuvinte, „The impossible” este oglinda unei povești adevărate, a unei familii adevărate care a trăit acel masacru devastator al tsunami-ului din 2004.

Am văzut multe filme la viața mea și am ajuns la un punct în care pot să fac distincția dintre unul de calitate și unul prost realizat. Se înțelege că, dacă am început să fac postarea asta, „The impossible” face parte din prima categorie. Sunt unele filme care te marchează, cum sunt și unele evenimente din viață, sau cărți citite, care ocupă un loc important în sufletul tău și care ți-au schimbat, într-un fel sau altul, gândirea… precum este acesta.

the-impossible-poster

Nu vă așteptați la ceva banal, plictisitor sau amuzant. Pentru că nu o să fie așa. Așteptați-vă la ceva dramatic, emoționant, cutremurător, palpitant, devastator și mai așteptați-vă la un final (aproape) imposibil…

Dacă imposibilul devine posibil, este probabil ca voi să vedeți acest film?

–-

Mulțumesc din suflet prietenei mele pentru recomandare.

Toate cele bune!

Smiling Miss.

Reclame

9 gânduri despre &8222;Recomandare de film(1)&8221;

  1. L-am luat si eu… cum termin treaba de femeie, imi iau berea din frigiderul meu nou si incredibil de frumos… 😀 😀 pornesc filmul si trec la chestii barbatesti ! 😀

    Multumesc mult pentru recomandare ! 🙂

  2. Am vazut trailer-ul acum ceva timp si mi s-a parut foarte bun.Mersi de recomandare!Abia astept sa apara „Lore” (sa te uiti o sa-ti placa sigur)!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s