Nimic foarte important :)

Despre ce să vă mai povestesc, dragii mei? Să vă spun că aici a plouat toată ziua… și nu o ploaie cum ne place tuturor- liniștită, aducătoare de prospețime, ci una cu vânt puternic, nori urâți și triști? Să vă amintesc oare că lumea a stat în casă în deplină singurătate și că puțini s-au avântat pe străzile ude? E de la sine înțeles că și tânăra Smiling Miss a stat tot în casă, puțin supărată pe vremea aceea înfiorătoare, și că și-a găsit refugiul într-o carte bună pe care a ținut cu tot dinadinsul să o sfârșească azi.

Sau să vă spun cum s-a oprit ploaia exact când am terminat eu cartea? Simplu: citesc, în sfârșit, ultima pagină a „Bâlciului deșertăciunilor” și închid minunata carte. Mă duc spre geam, dau la o parte draperiile(am citit cu becul aprins, din motive binecunoscute- norii cei răi) și ce-mi surprinde privirea? Raza biruitoare de soare, dragilor. Chiar ea îmi surâde în timp ce se luptă cu cei câțiva nori rămași pe cer. În spatele petei de gri văd albastrul neprihănit al adevăraților nori…Și zâmbesc biruitoare. Uite că „după ploaie, vine și soarele”- nu degeaba e făcută zicala. Deci, să rămânem sub această notă fericită și să vedem cum natura reînvie în fața noastră zi de zi.

P.s: Doresc, cu ocazia asta, să urez La Mulți Ani tuturor celor care poartă nume de floare. Să fiți fericiți și sănătoși!

Numai bine!

Reclame

25 de gânduri despre &8222;Nimic foarte important :)&8221;

  1. hmmm…frumoasă cartea…ți-a plăcut????
    …urâtă vreme și aici!!! numa bună de culcușit, de ascultat o muzică bună, de citit o carte savuroasă…sunt bune si vremurile astea!:)

  2. Sa intelegem ca dupa ce termini tu o carte de citit iese soarelesau cand e vreme urata citesti tu o carte? Cand lecturezi e un fel de dans al ploii????? Cu aceasta ocazie vreau sa le zic La multi bani tuturor cei cu nume de „lilium convallium” si alte plante cu scop principal de bibelou.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s